Pion design igen :)

Hej
Detta blogg inlägg är en fortsättning på de förra men denna gång är de den blå delen av serien .
Så här kommer 3 kort där jag har använt papper från Pion design serie "The Songbird's Secret.".
 
Kort 1
 
 
Här har jag använd mig av de ljusblå/turkosa pappren (6x6")  från "The Songbird's Secret.".
Den Superfina bilden med drömfångaren och den engelska texten kommer från klipparket som heter "images from the past the songbird's secret." Jag tycker att dessa drömfångare från klipparket är så himla snygga.
 
Den vita utstansade under bilden vet jag tyvärr inte märket på .
 
Den finfina textstämpeln "Grattis på födelsedagen" kommer från Malins stämplar.
 
Fjärilarna är gjorda med handpunchar från nellie snellen. En som man stansar med och sedan flyttar fjärilen till nästa punch som embossar ( trycker ut ett mönster på fjärilen)
 
Kort 2
 
 
Samma serie (6x6")  från "The Songbird's Secret.".
 
Den fina engelska texten kommer från klipparket "images from the past the songbird's secret."
 
Den lilla drömfångaren kommer från ett av 6x6" (15x15cm) pappren där det fanns tre oilka så jag klippte ut den blå (fanns även en gul och en grön) för att jag tyckte att den skulle passa fint på detta kortet .
 
Sedan har jag använt mig av spillbitar från de andra korten för att skapa en bakgrund. Dessa små spillbitar brukar åka i soporna men jag har bestämt mig för att försöka använda så många som möjligt till annat. Det känns onödigt att kasta spillbitar från så fina papper.
 
För att få kanten på pappret att se lite gammalt ut har jag använd mig av Prima Chalk Fluid Edger tror att de var färgen "Teak Wall"
 
Den finfina textstämpeln "Grattis på födelsedagen" kommer från Malins stämplar.
 
Kort 3
 
Samma serie (6x6")  från "The Songbird's Secret.".
 
De fina fåglarna fanns på ett av 6x6"(15x15cm) pappren. Jag tyckte att dem skulle passa bättre som bild på mitten av kortet än som bakgrund så jag stansade ut och använde en Prima Chalk Fluid Edger tror även här att jag använde färgen "teak wall".
 
Den engelska texten kommer från klipparket "images from the past the songbird's secret."
 
Grattis är en liten dies från märket Crealies. En dies/stansmall använder man i en stansmaskin tex en big shot som jag har. Man fäster/lägger stansmallen på ett papper och vevar den genom stansmaskinen som pressar stansen genom pappret.
 
Diesen som jag använt till de ljusgröna bladen som sitter bakom blommorna tror jag är av märket lawn fawn.
 
/Rebecka
 

rebeckaskapar.blogg.se

Hej Mitt namn är Rebecka Björk. Jag älskar att pyssla med bland annat Scrapbooking/Kortmakeri och smycken och det är detta jag kommer att blogga mest om men de kan hända att det smiter in lite annat också :)

RSS 2.0